· 

Nicole reviewt HiHaHavermout

We hebben gewichtsconsulente Nicole Jabben uit Sittard gevraagd om onze producten te testen. Zo gevraagd, zo gedaan en ze heeft vorige week onze Haver Spelt Mix en Haver Kokos Mix getest. 
In deze blog lees je haar deskundige mening over de ingrediënten, maar ook wat ze van de smaak en de prijs/kwaliteit verhouding vond.

Haver Spelt Mix

'De Haver Spelt Mix van HiHaHavermout bestaat uit allemaal gezonde, (gedeeltelijk) biologische en voedzame ingrediënten, zoals bijvoorbeeld havervlokken, walnoot, lijnzaad en chiazaad.

Veel van dit soort mixen die je kant en klaar in de winkel krijgt, vind ik zelf vaak erg droog en een beetje smaakloos. De combinatie en de verhoudingen in deze mix zorgen ervoor dat het een lekkere, smaakvolle toevoeging voor bijvoorbeeld je smoothiebowl is.

Ik heb zelf een smoothiebowl gemaakt van Griekse yoghurt met frambozen en mango uit de diepvries, 2 of 3 eetlepels van deze mix erbij en je hebt een voedzaam ontbijt en de komende uren zeker geen honger.

Ook gewoon lekker door de yoghurt, om bijvoorbeeld je tussendoortje net wat “vullender” te maken. Het is een gezonde mix en goed te gebruiken als je aan het afvallen bent, door de ingrediënten heb je langer een vol gevoel zodat je minder snel gaat snacken.

De prijs/kwaliteit verhouding is goed, voor die prijs kun je zelf amper aan de slag gaan met alle ingrediënten die erin zitten.'

Haver Spelt Mix smoothie bowl Nicole Jabben hihahavermout havermout
Haver Spelt Mix, Nicole voegde de mix toe aan haar smoothiebowl

Haver Kokos Mix

'Yess, mijn nieuwe favoriet!!

De Haver Kokos Mix bestaat uit havermout en geraspte kokos, de perfecte combi voor bijvoorbeeld een lekkere havermoutpap! Niet iedereen is een even grote fan van havermout(pap), maar het is wel een product dat goed vult en vol goede voedingsstoffen zit. Je havermoutpap is zo klaar zonder dat je nog met alle losse ingrediënten staat te knoeien om je havermoutpap een beetje op smaak te krijgen. Ik heb zelf nog een beetje van de gedroogde fruitmix van HiHaHavermout toegevoegd.

Met havermout en dus ook met deze mix kun je natuurlijk nog een heleboel meer maken, zoals bijvoorbeeld koekjes of een lekker vullende smoothie met een tropische kokos smaak!'

haver kokos mix hihahavermout havermout Nicole jabbed Sittard gezond
Haver Kokos Mix, Nicole's favoriet!

Wordt onze mix ook jouw favoriet?

Wil jij net als Nicole onze Haver Spelt Mix aan jouw yoghurt of smoothiebowl toevoegen? Of een lekker en voedzaam ontbijt maken met onze Haver Kokos Mix? Bekijk ons volledige assortiment in de webwinkel.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

HiHaHavermout - Sittard
HiHahavermout telefoon: 06-51655948

KvK: 68855702
BTW: NL201924043B01
Bank: NL23INGB0007747966