Wie zijn wij?

Heb je vragen over je bestelling? Of vraag je je af hoe je de perfecte havermoutpap maakt? 
Je kunt ons bereiken via WhatsApp op: 06-51655948

hihahavermout havermout Sittard gezonde tussendoortjes gezond cruesli bakken webwinkel webshop

Milan Dijkstra 

 

Sport, bewegen en gezonde voeding is altijd al mijn passie geweest.

 

De laatste jaren koop ik nooit meer cruesli in de winkel, maar maak het altijd zelf. Veel lekkerder en gezonder!

 

Ik merk dat steeds meer mensen moeite hebben met gezonde producten en vooral gezonde tussendoortjes te kiezen.

 

Zo is het idee van HiHaHavermout ontstaan. Ik wil mensen laten zien dat gezond en gevarieerd eten niet moeilijk, maar vooral erg lekker is. 
E-mail: milan@hihahavermout.nl

 

Karlijn Dado hihahavermout havermout theweefox the wee fox gezond Sittard tussendoor gezond gezondheid healthy

Karlijn Dado - Fotografie

 

Al vanaf kinds af aan ben ik bezig met het vertellen van verhalen; door middel van tekenen, schrijven, fotograferen en muziek heb ik altijd geprobeerd om een bepaald idee of gevoel over te brengen. Nadat ik in 2016 afstudeerde aan de opleiding Communication: International Event, Music & Entertainment Studies in Tilburg, ben ik mij als ZZP-er gaan richten op visuele communicatie in de vorm van grafisch ontwerp, illustraties en fotografie. Op deze manier probeer ik mensen te helpen met het visualiseren van hun verhaal. Ondertussen blijf ik zelf dagelijks aan de weg timmeren om mijn werk te verbeteren.

Vragen? Vul hier je gegevens in!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

HiHaHavermout - Sittard
HiHahavermout telefoon: 06-51655948

KvK: 68855702
BTW: NL201924043B01
Bank: NL23INGB0007747966